Consultatie van de buurt

De ontwikkelaar verneemt graag uw wensen en ideeën over onderstaande onderwerpen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om elkaar tijdens een bijeenkomst fysiek te ontmoeten.

Daarom organiseren we de consultatie als volgt:

Preloader
 • 13 november t/m 23 november

  Aanmelden digitale bijeenkomst

  Vanaf vrijdag 13 november tot en met vrijdag 20 november kunt u zich indien gewenst aanmelden voor een digitale bijeenkomst. Deze bijeenkomst(en) zullen plaatsvinden op een of meerdere dagen (van maandag 23 november tot en met donderdag 26 november). Hier kunt u uw voorkeuren aangeven voor dag en tijdstip om deel te nemen aan een bijeenkomst. Wij zorgen daarbij per sessie voor een niet al te grote groep deelnemers zodat iedereen ruimte krijgt om vragen te stellen of te reageren. De digitale bijeenkomst zal middels Zoom of een vergelijkbaar programma worden georganiseerd. Zodra u zich heeft ingeschreven en uw voorkeuren heeft aangegeven, ontvangt u van ons een e-mail met een link waarmee u eenvoudig kunt deelnemen aan de digitale bijeenkomst.

 • 13 november t/m 29 november

  Geef uw mening

  De ontwikkelaar verneemt graag uw wensen en ideeën over verschillende onderwerpen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om elkaar tijdens een bijeenkomst fysiek te ontmoeten.

   

  Tot en met zondag 29 november ontvangen wij graag uw reacties en opmerkingen op onze vragen over het ontwerp. Dat kan hier.

   

  Alle reacties worden verzameld en zijn daarna openbaar.

Het ontwerp dat na de reacties uit de buurt wordt opgesteld, vormt dan de basis voor de procedure tot het wijzigen van het bestemmingsplan. De gemeente Leiden gaat u daar verder over informeren.

Hieronder kunt u de video bekijken met toelichtingen op het ontwerp, daaronder kunt u meedoen en laten weten wat u vindt!

Gehele videopresentatie

De participatie termijn is gesloten, bedankt voor uw deelname.